Odamıza Kayıtlı Esnaflarımıza İftar Yemeği Verdik.

Odamıza kayıtlı esnaflarımızla birilikte iftar yemeğinde bir araya geldik.Odamız tarafından Flamingo Deluxe Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğini 1000 kişinin üzerinde üyenin katılımıyla gerçekleştirdik.Düzenlediğimiz iftarımıza Kocasinan Kaymakamı Sayın Ali CANDAN,Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil AKÇADIRCI,Kayseri Ticaret İl Müdürü Alaattin FIRAT,TESKOMB Genel Başkan Vekili Mustafa ALAN,Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer KILIÇ,Kocasinan Belediye Başkan yardımcısı Ali BULU,Milli Emlak Müdürü Sadun YETKİN ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin KÖSEDAĞ katıldılar.İftar yemeğimizin açılış konuşmasını yapan oda başkanımız Şeyhi ODAKIR şimdiden herkesin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti.Ardından kısaca odamızın faaliyetlerinden ve projelerimizden bahseden başkanımız katılan herkese teşekkür ederek herkesin hayırlı ve bereketli ramazan geçirmesini diledi.