ESNAF BULUŞMASI

🔴Kayseri Oto Sanatkârları Odası (KOSO) Milli Savunma Bakanı, AK Parti Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar’ı ağırladı. Esnaflar, Bakan Hulusi Akar’ı coşkuyla ve sevgiyle karşılayarak bağrına bastı, desteklerini iletti.

🔴KOSO Esnaf Buluşması toplantısına Milli Savunma Bakanı, AK Parti Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri milletvekili adayı Hüseyin Okandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, KOSO Başkanı Şeyhi Odakır, oda başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda esnaf katıldı.

ODAKIR: “SİZLERE DESTEĞİMİZ SONSUZDUR”

🔴Toplantıda yaptığı konuşmasında KOSO Başkanı Şeyhi Odakır, esnaf ve sanatkârlara yapılan hizmetlerde, devlet ve hükümet yetkililerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının desteklerini esirgemediklerini vurguladı. Odakır, “Esnafımız için her zaman destek aldık. Sayın Bakanım hiçbir zaman ne Bakanlıklarımızın kapısından ne de belediyelerimizin kapısından elimiz boş dönmedik bundan sonra da dönmeyeceğiz. Bu istikrar sürecek, her zaman destek vereceğiz. 2002’den önceki günleri unutmadık, esnafın sıkıntılı günlerini unutmadık. Sizlere desteğimiz sonsuzdur” ifadelerini kullandı. Odakır, esnafa verilen hizmetlerde desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarını sundu.

“KAYSERİ ÇALIŞIYOR, KAYSERİ YATIRIM YAPIYOR

🔴Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı konuşmasında kalkınma hamlelerinde neler yapıldığını, devam eden anlaşmaları ve projeleri anlattı. Güçlü ve büyük Türkiye için çalışmalara devam edeceklerini, problemleri çözdüklerini ve çözmeye devam edeceklerinin altını çizen Bakan Akar, Kayseri’de yapılan yatırımlara değindi. Konuşmasında, “Kayseri çalışıyor, Kayseri yatırım yapıyor, Kayseri ülkesinin kalkınması için gece gündüz demeden katkı sağlıyor” diyen Bakan Hulusi Akar, Kayseri’nin bir ve beraber olması gerektiğini söyledi, şehrin geçmişinde hayata geçirilen yatırımları dile getirdi. Akar, “Bölündükçe küçülürüz birleştikçe küçülürüz” mesajı vererek, birlik ve beraberliğin önemli olduğunun altını çizdi. Akar, ülkenin bekası için yapılması gereken ne varsa Mehmetçiğin yaptığını, terörle mücadelesini gece gündüz demeden sürdürdüğünü kaydetti.

AKAR: “SİZLERLE BİR ARAYA GELMEK, HASRET GİDERMEK ÇOK GÜZEL OLDU”

🔴Milli Savunma Bakanı Akar konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Ben bu toplantıdan dolayı ev sahiplerine teşekkür ediyorum, sağ olun var olun. Sizlerle bir araya gelmek, hasret gidermek çok güzel oldu. Emeklerinize teşekkür ediyorum, güç ve kuvvet diliyorum. İşlerinizde bol kazançlar diliyorum. Hayalinizi kapatmayın, yürütün korkmadan yürüyün.”

🔴Bakan Akar’ı coşkuyla ve sevgiyle ağırlayan esnaflar, Akar’la fotoğraf çekindi, sohbet etme imkanı buldu. Toplantı hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.