KAYSERİ'DE 2012 YILIN AHİSİ ODAMIZDAN SEÇİLDİ

Her yıl Eylül ayında kutlanan ahilik kutlamaları çerçevesinde odamız üyesi Ali HASKÖSE yılın ahisi seçildi.

Bilindiği üzere, ahilik kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için her yıl ahilik kültürü haftası etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu yıl düzenlenecek ahilik kültürü haftası münasebetiyle odamız tarafından belirlenen yılın Ahi adayı Ali HASKÖSE Gümrük ve ticaret bakanlığı kayseri il müdürlüğü tarafından 3 aday arasından oy çokluğu ile Kayseri’de yılın ahisi seçilmiştir.

Kayseri’de 41 aday arasından ilk üçe girerek seçilen Ali HASKÖSE üyemizi tebrik ediyor; meslek yaşamında başarılar diliyor , genç nesil ustalarımızın ustamızın meslek tecrübesi ve meslek ahlakından örnek almasını umuyoruz.