ANKARA'DA DÜZENLENEN'KADİM KENT KAYSERİ TANITIM GÜNLERİ' FUARINA KATILDIK

Ankara'da 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen "Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri" fuarına katıldık

Ankara'da düzenlenen "Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri" Fuarında Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bünyesinde Odamıza ayrılan stantda projelerimiz ve devam eden faaliyetlerimizin tanıtımı yapıldı. Fuara Odamızı temsilen Başkanımız Şeyhi ODAKIR, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hamdi MERKEZO ve Ömer ORHAN katıldı. Standımızı ziyaret eden Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sn. Taner YILDIZ'a, Kayseri Milletvekillerimize, Kayseri Valimiz Sn.Orhan DÜZGÜN'e ve çok sayıda bürokrat ile vatandaşlarımıza Odamızın Gerçekleşmekte olan faaliyetleri ve gerçekleşecek olan faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.