GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZIN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Odamız tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen aşure ikramımız Sanayimiz içerisindeki üç ayrı camiide Cuma Namazı sonrasında yapılmıştır.

Cuma namazı sonrasında Ahi Evran, İmami Gazali ve DSİ Camiinde gerçekleştirilen Aşure ikramımıza KESOB Başkanı Mustafa ALAN, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Aşure’nin esnafların yoğun ilgi göstermesi ile kısa sürede ikram edildiğini ve bundan son derece mutlu olduklarını belirten Oto Sanatkarlar Odası Başkanımız Şeyhi ODAKIR “Aşure günümüze gelerek bizleri onurlandıran KESOB Başkanımız Sayın Mustafa ALAN'a, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Cahit Özden’e ve Tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Oto Sanatkarlar Odası olarak göreve geldiğimiz günden beri esnaflarımız için acaba daha güzel ne yapabiliriz onun kaygısını taşıyor ve bu yönde gayret gösteriyoruz.dedi.

KESOB Başkanı Mustafa ALAN’da Oto Sanatkarlar Odamızın yapmış olduğu bu güzel organizasyonun diğer bütün odalara örnek olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Oda Başkanı Şeyhi ODAKIR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oto Sanatkarlar için gecelerini gündüzlerine katarak çok gayretli bir yönetim anlayışı sergiliyorlar. Bizde KESOB olarak onlara her türlü desteği veriyoruz. Şehrimizdeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarını birbirleri ile dayanışması şehrimize hizmet olarak yansımaktadır. Dedi.

Esnaflarımız yoğun ilgisi ile kısa sürede dağıtılan aşure ikramımız geleneksel olarak her yıl devam edecektir.