KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN MUSTAFA ÇELİK ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

Kocasinan Belediyesi Başkan adayı Sayın Mustafa ÇELİK, Ak parti Kocasinan İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Cahit Cahit ÖZDEN ve Ak Parti Kocasinan İlçe Teşkilatından oluşan heyetle odamızı ziyaret etti.

Sayın Mustafa ÇELİK Başkanımız Şeyhi ODAKIR'a " devam etmekte olan projelerinizi yakından takip etmekteyim, kısa zaman içerisinde çok büyük işlerin başarıldığını biliyorum, bu başarılarınızdan dolayı ve güven tazeleyerek geçtiğiniz seçimlerden dolayı sizi ve yönetim kurulunuzu tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. İnşallah kısmet olursa yeni dönemde daha birçok projeyi sizlerle birlikte hayata geçireceğiz dedi.

Başkanımız Şeyhi ODAKIR ise " Bu güne kadar Kocasinan Belediyemiz ile büyük bir uyum içerisinde çalıştık bir çok konuda belediyemizden destek aldık. Yeni dönemde de sanayimizin ve şehrimizin menfaatine olacak bir çok konuda Kocasinan Belediyemizden destek alacağımıza ben ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarımın inancı tamdır. Yeni dönemde sanayi bölgemizdeki işyerlerine doğalgaz çekilmesi konusunda destek isteyeceğiz" demiş ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etmiştir.

Sayın Mustafa ÇELİK başkanımıza kısmet olursa yeni dönemde doğalgaz için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtmiştir.

Görüşmelerin ardından hep birlikte yemeğe geçilmiştir.