KESOB SEÇİMLERİ YAPILDI

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Seçimleri 01 Mayıs 2014 tarihinde yapıldı.

01 Mayıs 2014 tarihinde Elmacıoğlu İskender de yapılan olağan genel kurul toplantısında Divan Başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı (TESK) Bendevi PALANDÖKEN yaptı. Gündem maddelerinin tek tek okunmasından sonra söz alan Başkanımız Şeyhi ODAKIR Odamız projeleri ve çalışmaları hakkında Genel Kurula bilgiler vermiştir. konuşmasının ardından Başkanımız Şeyhi ODAKIR'a KESOB tarafından plaket verilmiştir. Plaket töreninin ardından geçilen seçimlere beyaz liste ile katılan Ahmet ÖVÜÇ ve ekibi 190 oy , Mavi liste ile katılan Yavuz Ay ve ekibi ise 117 oy almış ve KESOB başkanlığına Ahmet ÖVÜÇ seçilmiştir.

Oto Sanatkarları Odamızı temsilen oda Başkanımız Şeyhi ODAKIR KESOB yönetimine seçilmiştir.

KESOB seçimlerinin sanayimize, tüm esnaflarımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.