Mustafa ALAN'dan Odamıza Plaket...

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Sn. Mustafa ALAN Odamızı ziyaret etti.

Ziyaretinde Oda Başkanımız Şeyhi ODAKIR başta olmak üzere tüm Yönetim ve Denetim kurulu üyelerimize plaket veren Sn. Mustafa ALAN Yönetim ve Denetim kurulumuz ile Oda Personellerinin özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini, bu gayretli ve özverili çalışmanında başarıyı getirdiğini belirterek Oto sanatkarları odası Yönetim ve denetim kurulunu Kayseri'de ve tüm Türkiye'de örnek olarak gösterdiğini ve bu başarının büyüyerek sürmesini dilediğini söyledi.

Başkanımız Şeyhi ODAKIR ise bugüne kadar her konuda odamız ve esnaflarımızın yanında olan desteğini esirgemeyen Sn.Mustafa ALAN'a esnafımız ve odamız adına teşekkür plaketi verdi.