Hizmet Binamız

Ana sayfa > Hızlı Menü > Hizmet Binamız

ODAMIZDA BULUNAN 70 KİŞİLİK EĞİTİM SALONU:
Eğitim salonumuz, sanayi esnaflarımızdan AYDEMİR METAL Osman DEMİRBÜKEN tarafından tefrişatı yaptırılmıştır.

ODAMIZDA BULUNAN İNTERNET ERİŞİM BÖLÜMÜ:

ODAMIZDA BULUNAN MESCİDİMİZ:
Odamızın bünyesinde bulunan Mescid, Yemekhane, Mutfak ve arşivimiz sanayi esnaflarımızdan AYHAN OTOMOTİV tarafından merhum Faik AYHAN adına tefriş ettirilmiştir.

ODAMIZ BÜYESİNDE BULUNAN MİSAFİRHANEMİZ:
Misafirhanemizde 4 yatak ve 2 adet çekyat mevcuttur. Banyo, tuvalet ve 24 saat sıcak su kullanılabilmektedir. KAYSERİ OTOMOTİV in tefrişatını üstlendiği misafirhanemiz, konforu ile göz kamaştırmaktadır.

ODAMIZ BİNASI BÜNYESİNDE BULUNAN YENİ SANAYİ SAĞLIK İSTASYONUMUZ :
Sanayi esnaflarımızdan "AKGÜNLER OTOMOTİV" İhsan AKGÜN tarafından tefriş edilmiştir. Sağlık istasyonumuz doktor odası, muayene odası, pansuman odası, personel odası ve 2 adet müşahede odası ile sanayi esnafımızın ve çevre mahalle sakinlerinin hizmetindedir.