2. Etap Oto Servisleri Projesi

Ana sayfa > Projelerimiz > 2. Etap Oto Servisleri Projesi

Kocasinan bölgesinde başlattığımız 1. Etap küçük sanayi sitesi projemizin inşaatlarının yapımı tamamlanmış olup,kuraları çekilmiştir.

     Bununla birlikte esnaflarımızdan ve şehrimizin doğusunda Kaykop, İldem, Beyazşehir, Geside ikamet eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine şehrimizin doğusunda hem büyük araçların yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak hem de o bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın bir silecek lastiği değiştirmeye, bir ampul değiştirmeye 25 km geliş 25 km gidiş toplam 50 km yol yapmak zorunda kalıyoruz diye bize bildirdiği taleplerini karşılayabilmek için yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda şehrimizin doğusunda Kaykop, İldem, Beyazşehir, Gesi, Toki Mimarsinan gibi büyük yerleşim yerlerinin kurulduğu ve şehrimizin doğuya doğru büyük bir hızla büyümesi ile bu bölgede yoğun bir nufus artışı olduğunu tespit ettik. Ayrıca bölgede muayene istasyonuda bulunmasından dolayı yeni bir sanayi sitesi kurmak için çalışmalara başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Melikgazi Belediye Başkanımızla ayrı ayrı yapmış olduğumuz görüşmelerde Belediye Başkanlarımızda şehrimizin büyüdüğünü artık diğer büyük şehirler gibi bizim şehrimizde de bölge sanayilerine ihtiyaç duyulduğunu ve bu noktada bize her türlü yardımı yapabileceklerini belirtmeleri üzerine şehrimizin doğusunda yeni bir bölge sanayi sitesi kurmak için plan ve proje çalışmalarına başladık. Şehrimizin doğusuna kuracağımız yeni sanayi sitemizin üye kayıtları odamıza üye esnaflarımız arasından yapılacaktır.

     Bölge sanayi sitemizin önünü açan bizlere her konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Melikgazi Belediye Başkanımıza ve herzaman bizleri destekleyen değerli üyelerimize teşekkür eder yeni kurulacak bölge sanayi sitemizin şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Oto Sanatkarları Odası

Başkanı 

Şeyhi ODAKIR