AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SAYIN DR. İSMAİL EMRAH KARAYEL ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Dr.İsmail Emrah KARAYEL ile Birlikte TESKOMB Genel Başkan vekili Sayın Mustafa ALAN ve Servisciler ve Minübüscüler Odası Başkanı Sayın Yavuz AY, Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Ercan SARIKAYA, Otobüscüler Odası Başkanı Sayın Hayrullah ŞAHİN, Elektrik ve Elektronikciler Odası Başkanı Sayın Mehmet ALAN, Kunduracılar Odası Başkanı Sayın Mahmut ÖZDEMİR, DEMİRCİLER Odası Başkanı Sayın Zafer SAYIN, Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Sayın Mustafa ÖZHAN ile Birlikte odamızı ziyaret Ettiler. Başkanımız Şeyhi ODAKIR Sanayi Sitelerimiz ve Odamızın Projeleri Hakkında bilgi verdi. Sayın millet vekilimize ve Oda Başkanlarımıza teşekkür ederiz.