DEPREM BÖLGELERİNE TAMİR VE BAKIM DESTEĞİ

🔴Kayseri Oto Sanatkârları Odası Başkanı Şeyhi Odakır, deprem bölgelerinde çalışmalarda hizmet veren araçların tamir ve bakım işlerine destek olacak 14 araç ve 37 kişiden oluşan bir ekibin dualarla uğurlandığını söyledi. Odakır, “Biz de imkanlarımız ölçüsünde desteğimizi veriyoruz, ihtiyaç oldukça destek olmaya da devam edeceğiz” dedi.

🔴Başkan Şeyhi Odakır, konu hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Öncelikle milletimizin, ülkemizin başı sağ olsun. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar versin. Büyük bir acı, üzüntü duyuyoruz. Devlet ve millet olarak seferber olduk, hepimiz imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya, yardım etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Oda olarak biz de deprem bölgelerimize bir ekip gönderiyoruz. 14 araç ve 37 kişiden oluşan gönüllü sanayi esnafımızın yer aldığı bu ekip, deprem bölgelerinde çalışmalarda hizmet veren araçların tamir ve bakım işleriyle ilgilenecek, bu araçların çalışmalarına devam edebilmeleri için yardımcı olacak. İhtiyaç oldukça da desteğimiz, yardımımız devam edecek. Deprem bölgelerine gönderdiğimiz kardeşlerimize, çalışmalarını sürdüren herkese Allah yardımcı olsun. Hep birlikte, dayanışma duygusuyla, bütün imkanlarımızı seferber ederek bu acı günlerin üstesinden geleceğimize inanıyor, dua ediyorum.”