Esnaf dostu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Sayın Fatih Üzüm, Başkanımız Şeyhi Odakır’ı ziyaret etti. Ziyarette, Odamız Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz ile sanayi esnafımız yer aldı. Başkanımız Şeyhi Odakır, odamız konferans salonunda, yapılan faaliyetleri anlatarak destekleri için Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç da esnaf ve sanatkarlar ile sohbet ederek öneri ve taleplerini dinledi. Oda ziyaretinin ardından Başkan Büyükkılıç ve Başkanımız Şeyhi Odakır, Ahi Evran Camii Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Odakır, esnaf ve sanatkarlara verdikleri destekler ve ilgileri için Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.