ODA YÖNETİMİ AYŞE BALDÖKTÜ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDE

30.05.2012 Çarşamba günü,Oto Sanatkarları Odası Başkanı Sn.Şeyhi ODAKIR ve Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sn.Hamdi PANCAR başkanlığında istişare toplantısı yapılmıştır. Odamız Yönetim Kurulu ve Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenlerinin iştirakleri ile verilen yemekte bir araya gelinen toplantıda; Yeni eğitim sistemi, sanayide eskiden olduğu kadar çırak yetişmemesi ve bu hususun çözümleri konularına değinilildi.

Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi ve odamız iş birliği ile gerçekleştirilmiş olan; BİLMEK ve ALTIN BİLEZİK Projeleriinin ardından, sanayi esnaflarımıza yönelik yeni projeler geliştirme konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.