ODAMIZDAN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA YARDIM ELİ

Kayseri Oto Sanatkarları Odası olarak 'Engelleri Birlikte Aşalım' projesi kapsamında 5 ihtiyaç sahibi aileye akülü araç yardımında bulunduk.Erciyes kayak merkezi Kardanadam Tesisleri'nde düzenlenen 'Engelleri Birlikte Aşalım' Projesinde tesbit edilen 115 engelli vatandaşımıza ilk etap olmak üzere 18 adet akülü araç verildi.Yapılan konuşmaların ardından engelli vatandaşlarımız akülü araçlarına kavuşurken,yardım ve katkılarından dolayı hayırsever vatandaşlarımızada plaketleri verildi.Etkinliğe katılan Kayseri Oto sanatkarlar Odası Başkanımız Şeyhi ODAKIR'a 'Engelleri Birlikte Aşalım' projesine yardım ve katkılarından dolayı Kayseri millet vekilimiz Sn.Ahmet ÖKSÜZKAYA tarafından teşekkür plaketi verildi.