TOKİ KONUT PROJEMİZDE SON DURUM

Sevgili Üyeler

2012 yılının Nisan ayında başladığımız ve bir yılı aşkın bir süredir üzerinde çalıştığımız takibini yaptığımız TOKİ konut projemizde mutlu sona yaklaştığımızı siz değerli üyelerimize bildirmekten büyük mutluluk duymaktayım...

Sevgili Üyeler

2012 yılının Nisan ayında başladığımız ve bir yılı aşkın bir süredir üzerinde çalıştığımız takibini yaptığımız TOKİ konut projemizde mutlu sona yaklaştığımızı siz değerli üyelerimize bildirmekten büyük mutluluk duymaktayım. Toplu Konut İdaresi Başkanlığından aldığımız son bilgilere göre projemizdeki eksikliklerin çok büyük bir kısmının tamamlandığını, 24 Haziran 2013 tarihinde Planların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını ve önümüzdeki bir kaç ay içerisinde ihalelerin yapılarak evlerimizin inşaatlarının yapımına başlanacağını kesin olarak öğrenmiş bulunmaktayız.

Değerli üyeler

Toki konut projemizin bir an önce tamamlanması ve siz kıymetli üyelerimizin evlerine kavuşmasını en az sizler kadar bizlerde arzu etmekteyiz. Bizim amacımız kayıt yaptırmış 468 üyeden 1 tanesinin bile açıkta kalmadan ev sahibi olabilmesini sağlamaktır. Projemize başladığımız günden beri çalışmalarımıza ilk günkü gibi büyük bir azimle devam etmekte olup; inşallah sizlere en kısa zamanda konutlarımızın temel atma töreni haberini müjdeleyeceyiz. Bu konuda hiç kimsenin kuşku ve endişesi olmasın işlerinizde başarılar diler saygılar sunarım.

Hayırlı uğurlu olması dileklerimle