TOKİ BAŞKANINI ZİYARET

Başkanımız Şeyhi ODAKIR, Kayseri milletvekillerimizden Sn Yaşar KARAYEL ile birlikte TOKİ Başkanı Sn Ahmet Haluk KARABEL'i makamında ziyaret etmişlerdir.

Ziyaretlerinde Sn. Karabel ile Odamıza ait konut projesi hakkında görüşülmüş, İhalesini ne zaman yapılacağı ve inşaatların başlama süreci hakkından kendisinden bilgiler alınmıştır. Vekilimiz Sn. Karayel projemizin şehrimize katacağı değerden ve üyelerimiz açısından öneminden bahsetmiştir. TOKİ başkanı Sn KARABEL konut projemizle yakından ilgilendiklerini ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde ihale tarihinin Kamu İhale Kurumundan alınacağını ve ihale tarihinden sonra 1 ay gibi bir süre içerisinde inşaatlara başlanabileceğini belirtmiştir. Görüşmemizin hemen akabinde İhale deairesine yazılarımız yazılmış ve ihale tarihinin belirlenmesi için beklenmektedir.

Şimdiden şehrimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diler, herzaman bize destek olan Milletvekilimiz Sn. Yaşar KARAYEL'e teşekkür ederiz.