MİLLETVEKİLLERİMİZİN ODAMIZI ZİYARETİ

Kayseri Ak Parti Miletvekillerimiz ve Ak Parti İl Yönetimi Odamızı Ziyaret etti.

Kayseri Milletvekillerimizden Sn. Ahmet ÖKSÜZKAYA, Sn İsmail TAMER, Akparti İl başkanı Sn.Ömer DENGİZ, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Sn. Cahit ÖZDEN, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sn. Timur BARLAS, Odalar Billiği Başkanı Sn. Mustafa ALAN, Kocasinan belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Mustafa ÇAPAN ve Kayseri Ticaret İl Müdürü Sn. Alaaddin FIRAT beylerden oluşan heyetle odamızı ziyaret etmişlerdir. Odamız yönetim kurulunun tamamının katıldığı ziyarette odamız faaliyetleri hakkında kısa bir toplantı düzenlenmiştir. Başkanımız Sn. Şeyhi ODAKIR'ın konuşmasıyla başlayan toplantıda; odamızın faaliyetlerinden bahseden başkanımız İnşaatlarının yapımına başlanmış ve hızla devam etmekte olan I.Etap Oto Servisleri Sitemizdeki son durumu ve sitemizin hemen yanına yapılacak olan TOKİ konutlarımızın ihalesinin 05.11.2013 tarihinde yapılacağının müjdesini vermiş ve Şehrimizin doğusuna yapılacak olan II.Etap sanayi sitemizinde 200 iş yerinden oluşacağını ve ne aşamaya geldiği hakkında bilgiler vererek tüm çalışmalarımızdan yanımızda olan bizlerden desteğini esirgemeyen tüm milletvekillerimize, Belediye başkanlarımıza ve odalar birliği başkanımıza teşekkür etmiş ve sözü Ak parti Kayseri Milletvekillerimizden Sn. İsmail TAMER'e bırakmıştır. Vekilimiz Sn.Tamer Odamızın aktif bir oda olduğunu sürekli arayış içinde olduğunu hayata geçmiş ve geçmesi planlanan projelerimiz noktasında her türlü desteğe açık olduklarını dile getirmiştir. daha sonra söz alan Ak parti Kayseri Milletvekillerimizden Sn. Ahmet ÖKSÜZKAYA ise Değerli Başkan Şeyhi Odakır'ı çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı tebrik ederim diyerek söze başlamış ve herzaman her konuda destek olacaklarını beyan etmiştir. Odalar Birliği başkanımız Sn. Mustafa ALAN ise konuşmasında Odamızın ve yönetimimizin Kayserinin en gayretli ve aktif odalarından biri olduğunu ve üzerlerine düşecek her konuda desteğe açık olduklarını bildirmiştir.Toplantının ardından hep birlikte yemeğe geçilmiştir.