AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI

Ahi Evran Zaviyesinde düzenlenen Ahilik Haftası Kutlamalarında Türkiye Genelinde Yılın Ahisi seçilen Develi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyesi 50 yıldır terzilik yapan Sn.Mahir Solak'a Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sn. Taber YILDIZ tarafından kaftan giydirilmiştir.

Ahilik Kutlamaları çerçevesinde Ahi Evran Zaviyesinde Düzenlenen Törende Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Bşakanı Sn. Mustafa ALAN'nın konuşmaları ile başlamış ve Bakanımız Sn. Taner YILDIZ, Kayseri Valimiz Sn. Orhan DÜZGÜN, Kayseri Milletvekillerimizden Sn. Ahmet ÖKSÜZKAYA'nın konuşmaları ile devam etmiştir.

Törende Türkiye genelinde Yılın ahisisi seçilen 50 yıllık terzi Sn.Mahir SOLAK'a Bakanımız Sn. Taner YILDIZ ve Valimiz Sn. Orhan DÜZGÜN tarafından Kaftan giydirilmiştir.

Oto Sanatkarları Odamızın Ahisi Olarak seçilen Sn.Kasım TUTKUN ilimiz genelinde yapılan seçmelerde ilk 3 e girdiği için Valimiz Sn.Orhan DÜZGÜN tarafından plaketle ödüllendirildi.

Türkiye genelinde yılın ahisinin ilimizden seçilmesi ve Odamızın ahisinin de ilk 3 e girmesinden duyduğumuz gurur ve mutlulukla birkez daha kendilerini tebrik ediyor; meslek yaşamlarında başarılar diliyor, genç nesil ustalarımızın kendilerinden örnek almalarını diliyoruz.