27. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

11.01.2014 Cumartesi günü sabah saat 09:00 da başlayan 27. Genel Kurulumuz akşam saat 17:00 da huzur içinde sona ermiştir.

11.01.2014 Cumartesi günü Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan 27. Olağan Genel Kurulumuz başkanımız Şeyhi ODAKIR'ın açılış konuşmasıyla başlamıştır. Açılış konuşmasının ardından Divan teşekkülü için her iki adayın ortak verdikleri isimler olan; Divan başkanlığına Sn.Mustafa ALAN Başkan vekilliğine Sn Ahmet FIRAT ve Katipliklere Sn. Mehmet DİLBAZ, Sn Mehmet SARIMARMER, Sn Bahattin ARSLAN oy birliği ile Divan'a seçilmiştir.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan Genel kurulumuz; faaliyet raporu, bilanço ve çalışma programlarının okunması ve ibra edilmesinin ardında seçimlere geçilmiştir.

Seçim sandıklarının saat 17:00 da açılması ile beyaz oy pusulasını kullanan Başkanımız Şeyhi Odakır ve ekibi 503 oy almış, sarı oy pusulasını kullanan Sn Ali KINIŞ ve Ekibi 400 oy almıştır. 503 oy alarak güven tazeleyen başkanımız Şeyhi odakır ve yönetim, denetim kurulumuz esnaflarımızın takdir ve teveccühleri ile yeniden göreve seçilmiştir.

Söz alan başkanımız Şeyhi ODAKIR kaybedenin olmadığını kazananın oto sanatkarı esnaflarımız ve sanayimiz olduğunu, oy veren vermeyen herkeze teşekkür ettiğini ve kapımızın herkeze herzaman açık olduğunu belirtmiş ve teşekkür etmiştir. seçimlerden sonra salonda bulunan tüm üyelerimizle birlikte yemeğe geçilmiştir.