MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİK

29.01.2014 tarihinde Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Sn. Memduh BÜYÜKKILIÇ Odamız Yönetim Kurulu tarafından makamında ziyaret edilmiştir.

Oda başkanımız Şeyhi ODAKIR ve Yönetim Kurulu üyelerimizin tamamının katıldığı ziyaretimizde Melikgazi Belediye Başkanımız Sn. Memduh BÜYÜKKILIÇ'a yeni dönem adaylığının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunulmuştur.

Melikgazi bölgesinde bulunan sanayi bölgelerimizde yaşanan sıkıntılar ve sorunlar hakkında bilgiler verildikten sonra yeni projelerimiz hakkında görüşülmüş ve detaylı bilgilerin yer aldığı dosyamız başkanımız Şeyhi ODAKIR tarafından kendisine teslim edilmiştir.

Dosyamızla yakından ilgilenen Başkan BÜYÜKKILIÇ Sorun ve sıkıntılarımızın çözüme kavuşturulması için Başkan Yardımcısı Sn. Serdar ÖZTÜRK'e dosyamızı teslim etmiştir. Bizlere daha önce de bir çok konuda destek olan Başkan Yardımcısı Sn. Serdar ÖZTÜRK dosyamızla ilgili gerekli görevlendirmeleri sıcağı sıcağına yapmıştır.

Yeni projelerimizi beğendiğini ve şehrimizin ihtiyacı olduğunu belirten Sn. Memduh BÜYÜKKILIÇ Melikgazi Belediyesi olarak desteğe hazır olduklarını belirtmiştir.

Yoğun iş temposunda bizlere zaman ayırdığı ve göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan dolayı Başkanımız Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ'a teşekkür eder, başarılar dileriz.