MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ, Melikgazi Meclis Üyeleri, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sn Timur BARLAS ve Yönetim Kurulundan oluşan heyetle odamızı ziyaret etti.

Melikgazi Belediye Başkanımız Sn. Memduh BÜYÜKKILIÇ ziyaretinde başkanımız Şeyhi ODAKIR'a Yönetim olarak çalışmalarınızı ve gayretlerinizi yakından takip ediyor ve başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum diyerek Melikgazi belediyesi olarak her konuda desteğe hazır olduklarını ifade etmiştir.

Başkanımız Şeyhi ODAKIR ise her nekedar da odamız kocasinan bölgesinde olsada esnafımızın %50 si melikgazi bölgesinde ikamet etmektedir, ayrıca anbar ve orta sanayi bölgelerimiz Melikgazi bölgesindedir melikgazi bölgesinde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı Yönetim kurulum adına teşekkür ederim demiş ve yeni dönemde Melikgazi bölgesinde yeni projelerimiz olduğunu ve bu projelerin siz değerli Başkanlarımızın desteği ile hayata geçeceğini belirtmiştir.

Görüşmenin ardından hep birlikte yemeğe geçilmiştir.