YENİŞEHİR POLİS MERKEZ AMİRİ SAYIN GAZİ HUYLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Yenişehir Polis Merkez amiri Sayın Gazi HUYLU, Başkomiser Sayın İbrahim CEYLAN ve Yenişehir polis merkezi polis memurlarından oluşan heyetle odamızı ziyaret etti.

Sayın Gazi HUYLU , Başkanımız Şeyhi ODAKIR'a 11.01.2014 tarihindeki seçimlerimizi yakından takip ettiğini huzur ortamında yaşandığını ve provakatörlere fırsat verilmediğini bildiğini söyledi. Seçim sonuçlarından dolayı Yönetim kurulumuzu ve Başkanımız Şeyhi ODAKIR'ı tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Sayın Gazi HUYLU yeni dönemde Yenişehir Polis Merkezi olarak imkanlar dahilinde hertürlü desteğe hazır olduklarını bildirmiştir.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden başkanımız Şeyhi ODAKIR bu güne kadar Yenişehir polis merkezinden sürekli destek aldıklarını polis noktamızın aktif görev yaptığını ve bu günden sonrada destek alacağımıza inancının tam olduğunu belirtmiştir.