KAYSERİ GÜMRÜK MÜDÜRÜ SN. KAHRAMAN KOCA'NIN ODAMIZI ZİYARETİ

Kayseri Gümrük Müdürü Sayın Kahraman KOCA odamızı ziyaret etti.

Kayseri Gümrük Müdürü Sayın Kahraman KOCA'yı makamında kabul eden Başkanımız Şeyhi ODAKIR, İlimizde gümrüklü eşya ve araçların satışının yapılabilmesi için kurulması gereken Tasfiye İşletmesi Müdürlüğü müracatımızda gelinen son nokta hakkında kendisine bilgiler vermiş ve konu hakkında göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Kahraman KOCA'ya teşekkür etmiştir.

Sayın Kahraman KOCA ise başkanımıza öncelikle seçimlerinizdeki başarınızdan dolayı siz ve yönetim kurulunuzu tebrik ederim. Gayretli çalışmalarınızın devamını dilerim diyerek, tasfiye işletmesi müdürlüğünün kurulmasının ilimizde ticaretle uğraşan tüm insanları ilgilendirdiğini ve ilimiz için büyük önem taşıdığını belirtmiş ve inşallah yakın zamanda ilimizde gümrüklü eşya ve araçların satışına başlanacaktır. demiştir.