1. ETAP OTO SERVİSLERİ 2013 YILI GENEL KURULU YAPILDI

Şehrimizin Batısına yapılan 1. Etap Oto servisleri Sitemizin 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

21.06.2014 Cumartesi Günü saat 11:00 de Şantiyemizde Örnek olarak yapılan işyerinin içerisinde yapılan Genel kurul toplantımız üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Genel kurul açılış konuşmasını yapan Başkanımız Şeyhi ODAKIR konuşmasında "2012 yılının haziran ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapılan ihale ile başladığımız süreçte bugün itibari ile %50 lere gelmiş bulunmaktayız. İnşaatlarımızın yapımı devam ederken bir yandan da Kocasinan Belediyemiz tarafından sitemiz içerisinde bulunan yolların alt yapı çalışmaları da başlamış bulunmaktadır. İşyerlerimiz 2015 Ekim ayı sonuna tamamlanacak ve teslim edilecektir. Diyen Başkan ODAKIR, Servisleşme adına otomotiv sanayi sektöründe faaliyet gösteren esnafımızın daha modern ve gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmalarının teminini sağlamak için Oda olarak öncülük edip tamamen Odamızın gözetimi ve desteği ile devam eden Oto Servisleri Sitemizde yapılacak olan işyerlerimizin her biri 600 M2-1200 M2 olmak üzere TSE Standartlarına uygun olarak çağın gerektirdiği tüm teknolojik donanımları içerisinde barındıracak şekilde yapılacaktır.

Kayseri’nin son yıllarda her alanda büyüdüğü gibi otomotiv sanayi alanında hızla geliştiğini artık Yeni Sanayi Bölgemizdeki işyerlerinin ihtiyaca cevap verme noktasında sıkıntılar oluştuğunu, bu nedenle şehrimize bölge sanayi sitelerinin kurulması gerektiğini belirten Başkan ODAKIR,“ Oto Sanatkarları Odamıza ve Kooperatifimize gelen yoğun istek ve talepler doğrultusunda özellikle Şehrimizin Doğu kısmında yani muayene istasyonu, Gesi, İldem, Beyazşehir bölgelerindeki ihtiyacı karşılayabilmek adına Yeşilyurt bölgesinde tespit ettiğimiz arsanın ifraz çalışmalarına başladık. İnşallah kısa sürede Yeşilyurt bölgesinde Sivas yolu üzerine 250 adet iş yerinden oluşacak yeni bir bölge sanayisinin temelini atacağız dedi.

Başkanımız Şeyhi Odakır “Oto Servisleri Sitemizin her aşamasında büyük emekleri geçen Ankara’da Bakanlık nezninde çalışmaları hızlandıran Kayseri Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ başta olmak üzere, Kocasinan belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK ve Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ’ a üstün gayret ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim” diyerek sözlerini bitirdi.

Açılış konuşmasından ardından Divan teşekkülü yapılarak gündem maddelerine geçildi üyelerimizin oy birliği ile kabul ettiği gündem maddelerinin ardından Divan başkanı Osman MUSASAVRAN tarafından 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantımız huzur içerisinde kapatılarak hep birlikte yemeğe geçildi.

Genel kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz.