KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ŞANTİYEMİZİ ZİYARETİ

Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK 13.12.2014 cumartesi günü şantiyemizi ziyaret etti.

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK, Başkan Yardımcısı Sayın İlyas YILDIRIM ve Fen İşleri Müdürü Sayın ALİ BULU ile birlikte 1. Etap Oto Servisleri Sitemizin şantiyesini ziyaret etmiştir.

Şantiyemizde kendilerini karşılayan Başkanımız Sayın Şeyhi ODAKIR 1. etap Oto Servislerimizde gelinen son nokta hakkında bilgiler vermiş ve Sitemiz içerisindeki alt yapı ve yol çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etmiştir. Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK " Kocasinan Belediyesi olarak bölgemizde yeni kurulan sanayi sitelerini kuluçka merkezi olarak gödüklerini küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeni ve büyük iş yerlerinde büyüyerek hızlı bir şekilde şehrimize ve ülkemize ekonomik olarak büyük katkı sağlacağının bilincindeyiz. Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi ODAKIR ve arkadaşları çağın gereklerini karşılayacak modern ve büyük bir oto servisleri sitesi kurmaktadır. Kocasinan Belediyesi olarak bu noktada esnaflarımıza elimizden gelen her türlü desteğe hazırız." dedi ve Başkanımız Şeyhi ODAKIR'ı başarılarından dolayı tebrik ettiler.

Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇELİK'e teşekkür ederiz.