ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFİ MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin 2015 Yılı Mali Genel Kurul toplantısı 21 Ocak 2015 Tarihinde Elit Düğün Salonunda üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Denetim Kurulu Başkanlığı görevini ifa eden Oda Başkanımız Sayın Şeyhi ODAKIR üyelere hitaben yaptığı konuşma ile Esnaf ve Kefaletin çalışmaları ve kullandırmış olduğu krediler hakkında bilgiler sundu.

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi veri tabanından almış olduğumuz istatistikî bilgiler ışığında Odamıza kayıtlı 101 Adet Oto Sanatkârı esnafımızın 2014 yılı içerisinde 5.500.000.00.TL Kredi kullanmış bulunmaktadır. Odamız üyesi Esnaf ve Sanatkârlarımızın ihtiyaç duyulmaları halinde Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifimizden Kredi kullanmalarını Kredi başvurularında gerek Odamızdan gerekse Esnaf kefalet Kredi Kooperatifi Müdürlüğünden bilgi almaları mümkün olacaktır.