KOCASİNA BELEDİYE BAŞKANIMIZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Kocasinan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Sayın Muammer KILIÇ ve Beraberlerindeki heyetle Odamızı ziyaret ettiler.

Sanayimiz Ahi Evran Camiinde Cuma namazını kıldıktan sonra Başkanımız Şeyhi ODAKIR'la birlikte esnaflarımızı ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet ÇOLAKBAYRATKTARve Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Sayın Muammer KILIÇ esnaflarımızla sohbet etmiş sıkıntılarını dinlemiştir. Daha sonra Kayseri Oto Sanatkarları Odasına geçilmiş birlikte yenen öğle yemeğinin ardından Başkanımız Şeyhi ODAKIR'ın makamında Sanayimiz ile Anbar Sanayide yaşanan sıkıntılar ve yeni yapılan Oto Servisleri Sİtemizin ulaşım sorunu hakkında bilgiler alan Başkan ÇOLAKBAYRAKTAR tüm sorunların kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması adına Kocasinan Belediyesi Olarak elimizden gelen her türlü desteğe hazırız dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.