OTO SERVİSLERİ SİTESİ BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI

Kayseri Oto Sanatkarları Odası Oto Servisleri Sitesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı.

Oto servisleri sitesi bilgilendirme ve istişare toplantısı 03.05.2015 pazar günü yapıldı.Toplantımıza milletvekillerimiz,AKP İl başkanımız,Kocasinan belediye başkanımız,AKP Kocasinan ilçe başkanımız,milletvekili adaylarımız,oda başkanlarımız ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Başkanımız Şeyhi ODAKIR'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda başkanımız oto servisleri sitesi projemiz ve diğer projelerimizden bahsetti.Bununla birlikte hızla değişen ve gelişen otomotiv sektöründe daha iyi bir hizmetin nasıl verileceğine değindi.Ardından milletvekillerimizin ve miletvekili adylarımızın konuşmalarıyla toplantımız sona erdi.Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.